Post by guitephibearol on Feb 5, 2022 1:42:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلای بی نهایت تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
من دارم این بازی رو پاک میکنم خیلی تبلیغات داره! بعد از هر سطح یا شاید در همان بازی واقعی 1 یا 2 تبلیغات ثانیه بیشتر بود!!!! این بازی کاملاً بد است. توصیه میکنم نصبش نکنید امیدوارم این کمک کرده باشد. ❤️❤️ ❤️
کمی زیاد با بازی خیلی خوب است و من تقریباً فکر می کنم بازی کیفیت بسیار خوبی دارد بازی بسیار خوبی است اگر از من بپرسید آشپزی تخفیف آپدیت جدید برای تلاش برای تمرین آشپزی بهتر است:-)
این یک بازی عالی، گرافیک شگفت انگیز و یک تجربه آشپزی خوب است اما هر 20 ثانیه یک تبلیغ ظاهر می شود! من به آن 5 ستاره می دهم اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد
باحاله نه خیلی
بد
تکراری میشه
من می دانم که تبلیغ نحوه دریافت پول است و ما از شما برای ساخت بازی های عالی قدردانی می کنیم. اما این تبلیغات بیش از حد است. هر 20 ثانیه فکر می کنم. تجربه بازی را خراب می کند. بازی خوبیه
بدک نیست 🙄🙄🙄
The Cook - 3D Cooking Game Įprastos temos igl
این بازی شگفت انگیز است! فقط 1 مشکل تبلیغات اما، اگر یال بتواند تا زمانی که سطح تمام شود حذف کند، من بسیار خوشحال خواهم شد!
Tanks vs Robots:Real Steel War Аркадни bsfn
کاش تنوع بیشتری در آنچه می توانید درست کنید/آشپز کنید وجود داشت. همچنین با بهروزرسانی اخیر هر بار که مرد پاداش ظاهر میشود، نمیتوانم روی چیزی کلیک کنم و هر بار بدون توجه به اتصال اینترنت من این اتفاق میافتد.
مانند بررسی های دیگر، فراوانی تبلیغات بازی را کاملاً خراب می کند. هر مرحله، مشتری جدید، اجزای مختلف، تقریباً هر گرافیک "جدید" تبلیغات 15 تا 30 ثانیه ای را فراخوانی می کند. شما در نهایت از تعداد زیاد تبلیغات غیر ضروری بازی نخواهید کرد. امیدوارم یک بازی با مفهوم مشابه اما با تجربه بازی بهتر توسعه یابد.
این بازی یک بازی بسیار خوب است و فقط خیلی ثابت میشود و وقتی میخواهم یک کالای معتبر دریافت کنم، تبلیغی را تماشا میکنم، نمیتوانم تبلیغ دیگری را ببینم تا آن را دریافت کنم. بنابراین می توانید هر تعداد تبلیغات را برای دریافت هر موردی مانند اگر درست کنید، ممکن است یک بررسی 5 یا 4 ستاره باشد، اما در غیر این صورت بازی خوبی است:/ خیلی خوب نیست.
مزاحم. بسیار آزار دهنده. همه جا تبلیغات هست زمانی که یک وعده غذایی درست میکنید، حداقل ۲ تبلیغ پخش میشود و علاوه بر آن، تبلیغات زیادی برای خرید وجود دارد. آنها حتی سعی کردند متن "تبلیغ تماشا" را روی یک دکمه پنهان کنند. حتی فکر نمی کنم بیشتر از 5 دقیقه بازی کردم. من نمی توانم همه تبلیغات را تحمل کنم. برخی از آنها بسیار طولانی بودند و اجازه نمی دادند از آنها بگذرم.
سلام ما چهار قلو هستیم هی دختر خانمی که گفتی سه قلو هستی این بازی بد باطعم عن خاک توسر سازنده انگشتشم تو بازی مبره
به طور جدی؟! من 15 دقیقه بازی کردم و احتمالاً حداقل به همین تعداد تبلیغات بود! من بازی، مفهوم و گرافیک را دوست دارم و به این فکر میکنم که میتوان با اجازه دادن به تبلیغات، چیزهای بیشتری را در بازی "برنده" کرد، اما این مسخره است! و ما در مورد تبلیغات 30 ثانیه ای صحبت می کنیم، بنابراین من تبلیغات بیشتری نسبت به آنچه در واقع بازی کرده بودم دیدم. شرمنده!
ناموسا این چقدر حافظه میبره حافظه ۶۲ ام را برد😐 دنیز ترابی✌
راستش را بخواهید، اولین باری که این را بازی کردم، عاشق آن شدم، اما فقط 2 ستاره به آن دادم چرا؟ حتی اگر می خواهم به آن 5 بدهم اما نمی توانم چون اول. اگر چیزی بخواهم باید تبلیغات را تماشا کنم اما حتی کار نمی کند چند بار "تبلیغ تماشا" را لمس می کنم تا چیزهای بیشتری دریافت کنم، فقط کار نمی کند! Scnd. تبلیغات بیش از حد زیادی وجود دارد که من را آزار می دهد! بازی بسیار سرگرم کننده است اما آن را اصلاح کنید و تبلیغات را کاهش دهید!
تکراری
بازی موبایل معمولی، پر از تبلیغات در هر چند سطح. هیچ صدایی وجود ندارد و هیچ راهی برای شکست وجود ندارد، بنابراین واقعاً یک بازی نیست. این بازی طوری بازی میکند که برای بچهها ساخته شده است، هم از نظر گیمپلی بسیار ساده و هم رگبار دائمی تبلیغات به سمت کودکان تأثیرپذیر که قصد دارند پول والدین را کم کنند. وحشتناک.
بازیه خوبیه ولی هیچ جایزه ای برات باز نمیشه من تا مرحله ی ۱۲۴ رفتم ولی اسلن برام نه چای قویی برام باز شد نه بشقابی ولی در هر حال بازیه خوبی بود😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
سلام. خیلی بازی بدیه. خیلی مسخره است. من فاطمه نعیمی هستم. من نصب کردم ولی هیچ وقت نمی رفت مرحله بعد. . خیلی بازی مسخره است. فقط الکی جا میگیره و اینترنت هدر میره
خوب است اما در دراز مدت خسته کننده می شود. مواد زیادی وجود دارد، اما شما فقط می توانید 3 غذا (خورش، سالاد و کباب) را به غیر از غذاهای خاص (پاپ کورن، پای، بستنی و غیره) درست کنید که واقعاً نمی توانید آنها را انتخاب کنید. چالش های سرآشپزها اصلاً چالشی نیستند (هرچقدر هم که غذای خود را "اشتباه" تهیه کرده باشید، همه آنها را برنده می شوید). تبلیغات زیادی وجود دارد و گاهی اوقات آنها دارای اشکال هستند. مطمئناً پتانسیل بالایی دارد، من عاشق رویدادهای با موضوع هالووین و مواد مختلفی هستم که می توانید انتخاب کنید
خود بازی شگفت انگیز است! تنها چیزی که مرا آزار می دهد تبلیغات است، هر ثانیه یک تبلیغ وجود دارد. متاسفم، لطفاً آن را اصلاح کنید، باید تبلیغات باشد، بله، اما لطفاً تعداد آنها را کاهش دهید. متشکرم!
خیلی خوبه ولی کاش یه کم امکانات رو بیشتر میکردین
لهلهعدب عببدبعدعبعد۴ب۵برفیفر فی۷یخ قی۷ق ی۷ یق زق۷ طق۷ی ط۶ق ط۶ قط۶ قط۶ قط۶ق ۶ط قط۶ق ز۶ق ط۶ق ط۶ق ط۶ق ط۶ق ط۶ق ط۶ق ط۶ق ط۶ق ۶
The Cook - 3D Cooking Game ミニゲーム oxv
خوب یه ستاررو بخاتر این نیستم که ادماش خیلی زشتن
جالبه
من زدم شبیه ساز آشپزی فیلم آریا کئوکسر و فیمس حاجی رو دیدم فک کردم اینم همونطوری که هرچی خودت دوست داری درس کنی ولی اونجوری نبو د هرچی اون میگه باید درست کنی.
چرته بود ولی برا سرگرمی خوبه برا کلاس اولیا مخصوصا.😅😅😂
واقعا عالی است من از آن بسیار لذت می برم، در هر سنی واقعا سرگرم کننده است، باید آن را امتحان کنید. من عاشق گرافیک هستم! تنها مشکل این است که تبلیغات به نوعی آزاردهنده است. اما از نظر دیگر من آن را دوست دارم!!!
خوبه ولی یه هفته ک میگذره تکراری میشه دست سازندش درد نکنه