Post by guitephibearol on Feb 5, 2022 1:38:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
V redu je
Simpatična igra, a osebno je nagivacija malo težka, ker ponavadi tapnem malo prehitro in na koncu umrem v igri
SRSLY NE ZNAM IGRATI! SAMO PRIDE NA NAKLADALNI ZASLON, POTEM JE SAMO ZRUŠČEVAL
Liki so tako srčkani! In rad odklepam skrinje in okrasim svojo sobo.
Veliko oglasov, vendar lahko preprosto izklopite wifi ali podatke, vendar je to dobra igra, ki je na nek način tolažilna lmao
Zelo je zabavno, si jo naložite
Tako zabavno, dobesedno zasvojen! Vseeno je kar nekaj dodatkov, a na splošno super zabavno!!!
Igra mi je všeč, toda nekateri vaši oglasi so popolnoma neprimerni za mojo hčer. Npr. Strip ročne škarje za papir!!!
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade jadc
Prijavil sem se s storitvijo Play na svojem novem telefonu in mi ne bo dal odklenjenega Miimos ToT. Če bi bilo to popravljeno, bi takoj dal 5 zvezdic. Zabavno in srčkano, popolnoma zasvoji! Obožujem zbiranje vseh mimo in celo obvestila o opomnikih so čudovita. Všeč mi je, kako različni mimoji dajejo različne prizore in trike. Nadaljujte s čudovitim delom!
Igra mi je všeč, vendar ni veliko za početi.
Oglasi vmes za druge igre so tako smešni. Oglasi so popolnoma neprimerni za majhne otroke. Najslabši "katera družina je revna" drugi "čigav laže? kdo je mati otroka?" kako neumno.
pravzaprav je zelo zabavno igrati in lahko narediš veliko zabavnih stvari in vsi liki, kot si jih imaš, prav tako so mi všeč vsi liki so vsi polnjeni kroglice in zvezde in všeč mi je, kako lahko dobiš, če dobiš 100 zvezdic, ki jim je všeč, lahko dobite nov lik tako, da enkrat poskočite v jajce. ljubezen
Simpatična igra, vendar vsebuje neprimerne oglase in preveč jih je ne
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade adyf
Prenesla sem Sailor Cats, da bi dobila posebno Miimo, in je nikoli nisem prejela. Zelo razburjen.
Igro sem prenesel, da bi dobil kostum samoroga za drugo igro "sailor cats" in ni me nagradila za kostum. Prosim, dajte mi kostum.
Bilo je v redu, ampak le morda manj dolgo obožujem mačko, čeprav mislim, da je bila to res dobra igra, zelo ljubka in mislim, da bi jo morali igrati brezplačno in neverjetno upam, da vam je igra všeč, zabavajte se
v redu je
To je zakon igra!!!!! Ful luštna!!!! <33!!!! Edino malo mi šteka upam, da vam ne!😁
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade sps
Happy Hop: Kawaii Jump Pelihalli edex
srčkan. vendar si želim, da bi bilo več nagrad, namesto da bi samo okrasili hišo.
Bila je res zabavna igra, a zdaj, ko jo poskušam odpreti, se zruši... Ne morem je več igrati
Všeč mi je vaša aplikacija in je res zabavna. Najbolj mi je všeč lik YouTube. Dodajte tudi samoroga, ki je mavrični.😁👍👍👍💖💘.
【国际域名拟删除列表】2008年1月5日
Prebral sem to igro, dobra je bila res luštna. Všeč mi je, da je bilo sprva težko, a ko postaneš boljši in boljši, postane veliko lažje, pomisli, da bi jo moral prenesti, je res dobra igra in res luštna in če imaš rad mačke, je tako srčkan in imajo oglase za vodo, vendar je še vedno zelo srčkan, zato sem temu napisal 10/10
Miimos so glavni ljubljenčki tega lijaka na platformi, imenovanega Happy Hop: Kawaii Jump, ki izstopa po svojih pastelnih barvah.
edina slaba stvar te igre je, da je vsakič, ko umreš, prikazan oglas. Mislim, da bi bilo dobro zmanjšati to na vsaki dve smrti. drugače zelo luštno in zabavno
Moral bi obstajati način, da kupite thibh za svojo hišo ali razširite svojo hišo. Morda dodajte "trgovino", da boste lahko dobili stvari ne samo z odpiranjem skrinj
Johnny Trigger: Action Shooter ஆக்ஷன் hde
Simpatična igra super, če želite preživeti čas, ima odlično grafiko, ne vidim veliko oglasov, kar je super! Liki so ČUDOVITI!!
hiša je tako majhna 😡😢😠
bi moral biti kot doodle jump. te pogosto ujame
Všeč mi je ta igra, vendar ne morem dobiti 1 številke! Ampak krasti odlično
To sem dal, da bi dobil obleko samoroga v kuhinji s kivijem in jadralskih mačkah in videl sem, da nisem imel aplikacije tako ne
Kul
Tako zabavno, vsekakor priporočam to igro, neverjetna je!! Liki so prav tako res ljubki. To igro sem igral šele 2 dni, vendar mi je všeč
No, všeč mi je, vendar sem zanič
Happy Hop: Kawaii Jump Arked iqjz
Iz nekega razloga preprosto ne bo sinhroniziral mojega napredka z igrami Google Play ... tako da imam skoraj vse dosežke opravljene, vendar se ne prikaže
Fantje, ta igra je zelo kul in srčkana, raje jo prenesite
Ta igra je tako srčkana! Obožujem milijone, grafiko! Je zelo dober in se mi še nikoli ni zrušil, tudi če imam Android! Rad bi, da bi več ljudi igralo to igro in uživalo v njej. Mislim, da je ta dvočlanska ekipa odlično opravila igro!
Da, igra je: srčkana, zabavna in zasvojenost, vendar se v primerjavi z drugimi aplikacijami nalaga prepočasi.