Post by guitephibearol on Feb 5, 2022 1:36:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Roller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Roller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод многе све ▞▞▞
▞▞▞ Sky Roller 2022 version ▞▞▞
<0m2aSLS:0m2aSLS:0m2aSLS> <0m2aSLS:0m2aSLS ...
У реду, када сам га преузео, толико је информација дао тој компанији. Ја кажем ЛОКАЦИЈА! Мислим, знам да је то апликација за децу, али вам даје локацију компанији коју не познајете. Добро сам са ВООДОО-ом, њима се верује. Немојте преузимати игрице од људи или компанија које не познајете. Хвала вам.
11 pro iphone camera, All in one power tool workshop, Beach 69 big island, ... Mens beard cuts near me, Sky com come back to sky, Pba bowling playoffs round
Одлична је игрица фантастична 😍😍😍😍
Sky Roller Arkade znur
Ова игра је невероватна!! Само бих волео да можете именовати свог лика, али ова игра је у потпуности невероватна!!
Sky Roller Arkade znur
Није за пет ал' да могу дала би 10 - тако да стављам 5
Добра игра, али лично мислим да би било боље као бесконачно трчање, а не нивои (или имати опцију било које од њих) јер постаје фрустрирајуће заустављање тако често да бисте прешли на следећи ниво
Добра игрица
Супер
Није нешто ал ајд
Игра је превише лака! Уопште није никакав изазов играти га, уживање, само бих волео да буде изазовнији, а не кратке стазе, а препреке које су удаљене једна од друге чини то далеко лакшим.
Ова апликација је невероватна јер не можете да добијате огласе ако искључите свој Ви-Фи
Scary Teacher 3D Simulyasiya dzjo
Sintelon Carpet Tiles - Kronosol
Најбоља игра...без реклама.Мислим да би требало да преузмете ову игру👍👍👍👍
Ова игра је забавна за откључавање ствари и добијање ствари и добијање на бољем нивоу с ккк фун 100./. Забавно
Волим игру, али када прођете 1 ниво она престаје. Ако умреш једном престане!!!!! Сваки пут морате поново да отворите игру!!! Ако се ово може поправити, играћу поново. Волео бих да има више ликова. другачије од девојака.
Ово је најбоља игра икада направљена. Морате и ви да пробате ову игру лол, забавно је да остварите своје снове☺☺
Било је добро све док након нивоа 2 није почело да квари и сваки пут када бих ушао у апликацију, једноставно би се срушила, једини разлог зашто јој нисам дао 1 звездицу је зато што је игра забавна, али више није
Ко каже да постоје додаци након сваког нивоа? Веома лепа игра и много ми се свиђа😍😍
ова игрица је сјајна али сам дала 4 звездице зато сто немам довољно меморије да инсталирам и мозете мало да смањите то да када не могу да инсталирам да не буде толико мегабајта и кад будем добила нови телефон хуавеи ову оцену цу исправити на 5 јер це тад моци да се инсталира😁
Ово је невероватна игра, веома је лепа и чак и моја мала сестра може то да уради веома брзо, веома је лепа игра коју треба да преузмете
Куповине у игри су превише. И игра толико заостаје. Ретко је када ради савршено, а за то ћу вам дати две звездице. Стварно ми је жао. ¯\_( ° ʖ ° )_/¯
Ова апликација је веома као што видите, можда сам веома неспретан, зато не могу да владам бекством. Ово је веома забавно, заиста ми се свиђа, има много различитих нивоа и постао сам само 1 или 4 или више у томе је веома забавно, постоји нема толико огласа као што сам рекао. Надам се да вам се надам да ће вам се ово допасти са вама
Није тако добро и не волим рекламе јер су прилично досадне. Ова игра је погодна за људе који морају много да се смире .биеееееееееее Надам се да вам се свиђа ово надам се да ће вам помоћи.
Дакле.. има много реклама, заостаје и није тако забавно као што изгледа. Заостајао је до те мере да сам бес престао због заостајања. Све у свему, нисам задовољан својим резултатима.
Заиста сјајан концепт игре и одличан убица времена. Међутим, за игру која захтева прецизност, контроле запињу. Препреке у игри треба да буду примарни разлог зашто играчи губе, а не зато што контрола издаје играче тако што изненада не реагују. Одлична игра, са мало превише реклама, али са лошим контролама.
Одличан је, и свиђа ми се јер у овој игри нема куповине, морамо само погледати 3 додавања да бисмо добили те легендарне играче. Једини разлог зашто вам нисам дао 5 звездица јер је ретке људе у игри веома тешко добити и има МНОГО додатака између игре и увек изађем!!!!!! Знам да сте направили игру са напорним радом, али молимо вас да проверите огласе и како да мало лакше добијете ретке људе
Прво ћу оценити ове две звездице јер када сам се пријавио другог дана имао сам само два лика и једну клизаљку. Првобитно сам имао четири-три лика и четири-три клизаљке.
Волим да играм ову игру и ово је за уживање, па сам јој зато дао 5 звездица
Ова игра је бомба! али рекламе су мало измакле контроли...моја рођака ми је показала ову игрицу и мислио сам да је кул када је играла, али када сам је сам играо, нашао сам много проблема са њом...
било је забавно, често све док насумично није упалило на црни екран. стални огласи и временом постаје досадно. то је само срамота 🌝🌸
DMX-controlled operation or stand-alone operation with Master/Slave function For bright MSD discharge lamp Color wheel with 12 dichroic color filters,
Када бих могао да дам овоме 0 звездица, дао бих, ова игра је губљење времена. Огласи се појављују сваки пут када завршите ниво и када сте на средини нивоа. Заиста нисам уживао у игрању ове игре и нисам баш задовољан колико је простора за складиштење заузимала. Молимо поправите застоје.
Ок игрица лололол
Супер кул је али рекламе
Ова апликација је добра
Била је то кул и забавна игра. Али, било је превише заостајања и кварова па сам морао да наставим да оживљавам и почињем изнова
Заиста ми се свиђа како можете да дизајнирате своје ликове и ви то јесте и можете добити различите врсте клизаљки и свиђа ми се чињеница да можете да управљате и радите своје ствари као што желите да будете и можете имати свој избор од сличних ствари које можете да урадите је да имате контролу ако желите да победите или ако желите да изгубите, то је као да имате контролу над свиме, морате да доносите исправне одлуке, па зато дајем ово Дајем рецензију скироллер уп скироллер 5 звездица
Волим игру, али мој једини проблем је што људи немају образ, надам се да ће то поправити, али је стварно забавно и надам се да ће поправити не толико додатака, али волим то и надам се да ћете и ви
Sky Roller Arkade znur
Sky Roller Arkade bhsm
То је забавна игра, али има много додатака, али онда када покушате и да погледате додатак за ствари које никада не раде, ставите мање додатака и поправите више грешака онда бих могао размислити о поновној инсталацији
Одлицно је бравоооиии
Толико волим ову игру, толико је волим да је моја омиљена игра свих времена. Увек се играм са њим кад год ми је досадно, волим га
Ово је одлична игра за коју бих препоручио да будете заиста забавни, има много реклама што је заиста тужно, али је супер забавно играти са препоруком играња. Дајем овоме 5 звездица
Стално ме је одјављивао из игре, то је лоша игра, заиста вам препоручујем да набавите другу игру која вас не одјављује из игре и која нема лош квалитет. ОВО ЈЕ СТРАШНА ИГРА ПРЕУЗМИТЕ НЕШТО БОЉЕ И НЕШТО КОЈЕ ИМА СМИСЛА😡 ЈАКО ЈАКО ЈАКО ЈАКО ЛОША ИГРА ИЗГУБИО САМ ВРЕМЕ ПРЕУЗИМАЊЕМ ОВО😡.
Ролер клуб Србије (Roller club of Serbia) - Posts | Facebook
Не свиђа ми се ова игра баш због вибрација. Ликови су језиви јер немају лице и већина су девојке. Скоро сваки легендарни лик је аниме. Ипак, морам да признам, неуспеси, преокрети и победнички плесови су урнебесни. У сваком случају, мислим да би се требало више потрудити у Ски Роллер-у.